Ryby

Zjistil jsem, že spousta lidí jí málo ryby, nebo je nejí vůbec. Problém je v tom, že jim ryby smrdí, nebo je neumí připravit. Jakmile tyto dva problémy překonají, ryby se pro ně stanou milovaným jídlem.

Jak na to? Začněte našimi českými sladkovodními rybami. První problém vyřešíte koupí ryby živé nebo čerstvě zabité z ověřených zdrojů, druhý správnou přípravou - nebojte se sladkovodní ryby řádně osolit a okořenit!

Pstruh na grilu

Úžasný tip na letní grilovačku, grilovaný pstroužek naplněný bylinkami a máslem, připravený trochu netradičním, ale velice osvědčeným způsobem. Recept najdete ZDE.

Pstruh na grilu

 

Kapr v solné krustě

Zajímavý netradiční recept pro experimentátory. Vzhledem k tomu, že ryba je během pečení uzavřená v solné krustě, chutná spíše jako vařená, se zachováním všech chutí a vůní. Recept naleznete ZDE.
 

Amur v pivním těstíčku

Zkuste si usmažit méně běžnou rybu - amura a to v pivním těstíčku.
 

Amur v pivním těstíčku.

 

 

Napište svoji zkušenost při vaření tohoto pokrmu.

Přidat komentář

Přehled komentářů

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.