Ryby
Zjistil jsem, že spousta lidí jí málo ryby, nebo je nejí vůbec. Problém je v tom, že jim ryby smrdí, nebo je neumí připravit. Jakmile tyto dva problémy překonají, ryby se pro ně stanou milovaným jídlem.
Jak na to? Začněte našimi českými sladkovodními rybami. První problém vyřešíte koupí ryby živé nebo čerstvě zabité z ověřených zdrojů, druhý správnou přípravou - nebojte se sladkovodní ryby řádně osolit a okořenit!
Pstruh na grilu
Úžasný tip na letní grilovačku, grilovaný pstroužek naplněný bylinkami a máslem, připravený trochu netradičním, ale velice osvědčeným způsobem. Recept najdete ZDE.
Kapr v solné krustě
Zajímavý netradiční recept pro experimentátory. Vzhledem k tomu, že ryba je během pečení uzavřená v solné krustě, chutná spíše jako vařená, se zachováním všech chutí a vůní. Recept naleznete ZDE.
Amur v pivním těstíčku
Zkuste si usmažit méně běžnou rybu - amura a to v pivním těstíčku.
Přidat komentář
Přehled komentářů