Maso v receptech na vaření, smažení a pečení

Kuřecí lívanečky

Chcete si udělat něco zcela netradičního z kuřecího masa? Mám pro vás super recept, který vás překvapí. Směs na kuřecí lívanečky připtavíte předem a až příjdou hosté, jenom usmažíte. Pro dospělé můžete udělat směs pikantnější. Kuřecí lívanečky chutnají nejlépe s hranolkama, ale jako rychlé občerstvení je můžete podávat i s chlebem.

Usmažte si kuřecí maso podle receptu na kuřecí lívanečky.
 

Kuřecí lívanečky s hranolkama

Kuřecí lívanečky

Hovězí kotlíkový guláš

Česká klasika - pivo a guláš se minimálně jednou ročně vaří na každé zahradě. Jednoduchý recept na hovězí guláš, při jehož dodržení budete slavit úspěch opakovaně. Uvařte si skvělý guláš podle našeho receptu na hovězí guláš
 

Hovězí kotlíkový guláš

Hovězí kotlíkový guláš

Řízek naruby - slavnostní

Relativně jednoduché slavnostní jídlo, které si můžete připravit dopředu a následně jen vydat. Jako přílohu je vhodné použít vařené brambory, které výborně ladí se šťávou z masa.

Recept na řízek naruby najdete ZDE.
 

Řízek naruby

Slavnostní řízek naruby s bramborem a zeleninovou přílohou

 

Tatarák

Což takhle dát si skvělý tataráček. Připravte si jej podle našeho receptu na tatarák.

Tatarák

Tatarák s křupavými topinkam smaženými na sádle

 

 

 

Napište svoji zkušenost při vaření tohoto pokrmu.

Přidat komentář

Přehled komentářů

inPage - webové stránky s AI, doménawebhosting