OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Kachní stehna sous vide - konfitovaná

- kachní stehna dobře osušíme
- osolíme, opepříme, okmínujeme, posypeme lehce česnekovým práškem (nepoužívejte čerstvý, při vaření sous vide nechutná dobře)
- do sáčku přidáme lžičku práškového kuřecího vývaru a lžíci sádla (nejlépe kachního) a malou snítku rozmarýnu
- zavakuujeme a necháme 2 hod. odležet v chladničce
- vaříme ve vodní lázni nebo v konvektomatu na 72°C a 100% vlhkosti 10 hod.
- pokud vaříte v konvektomatu a chcete ušetřit elektřinu, vařte bez vlhkosti, teplota ale kolísá cca v rozmezí 6°C od nastavené
- po uvaření sáčky prudce zchladíme ve vodní lázni s ledem a následně můžeme v chladničce s teplotou do 1°C skladovat do 14 dnů

Kachní stehna před podáváním vyjmeme ze sáčků, osušíme a krátce opečeme na 220°C na jehlu na 80°C.

Najít jiný recept na vaření na internetu - zadejte níže co hledáte!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.