Vakuovačka - Svářečka fólií

Vakuovačka potravin je významným pomocníkem v kuchyni, sloužícím k prodloužení uchování potravin. Vakuovačka umožňuje vysátí vzduchu z vakuovacího sáčku s potravinou a následné zatavení - uzavření vakuovacího sáčku. Vyčerpáním vzduchu vydrží potraviny déle čerstvé. K vakuování potravin se používají speciální vakuovací sáčky, fólie nebo vakuovací nádoby.

Vakuovačky se také používají k zavakuování potravin při vaření metodou Sous Vide, nebo při marinování masa před grilováním.

Při domácím uzení spousta drobných uzenářů používá vakuovačku k nakládání masa před uzením. Prosolení masa před uzením se vakuováním zkrátí na 10 - 14 dnů.

Mezi kvalitní vakuovačky patří vakuovačka Maxxo VM Profi. Mezi hlavní přednosti této vakuovačky patří:

  • možnost vakuování vlhkých potravin, což je velká výhoda proti jiným modelům u kterých nasátí i malého množství tekutiny z potravin zamezí zatavení sáčku
  • automatický, pevný dvojitý svár - to je jistota
  • řezačka vakuovací fólie - vytvoříte si vlastní velikost vakuovacího sáčku
  • ruční nastavení vyčerpání vzduchu - můžete vakuovat i křehké potraviny
  • automatický proces vakuování - displej odpočítává čas do ukončení procesu

Osvědčená vakuovačka a svářečka fólií

pro každodenní použití a vaření metodou Sous Vide

  • pevný, dvojitý svár
  • možnost vakuování vlhkých potravin
  • vakuování křehkých potravin

Stejně skončíte u Maxxo VM Profi, tak jako já.

 

inPage - webové stránky s AI, doménawebhosting