OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Vepřový jazyk sous vide

- vepřové jazyky očistíme a dobře osušíme
- posypeme solí, pepřem, majoránkou
- do sáčku přidáme lžičku hovězího vývaru v prášku
- zavakuujeme a necháme 2 hod. odležet v chladničce
- vaříme v konvektomatu na 80°C a 100% vlhkosti 12 hod.
- po uvaření sáčky s jazyky prudce zchladíme ve vodě s ledem a můžeme v chladničce s teplotou do 1°C skladovat do 14 dnů

Vepřové jazyky před podáváním ohřejeme přímo v sáčku na 90°C na jehlu na 60°C, oloupeme kůži a nakrajeme jej na kolečka.

Vepřový jazyk připravený metodou sous vide chutná skvěle, je měkký a šťavnatý. Výhodou je, že se může připravit předem a následně jen krátce ohřát. Takto připravený vepřový jazyk zpestří pohoštění na párty, kde můžete nechat hosty hádat, z čeho je to skvělé maso ...

Najít jiný recept na vaření na internetu - zadejte níže co hledáte!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.