Steak z vepřové krkovice sous vide
Steak z krkovice Sous Vide
Před podáváním steaky z krkovice osušíme, posypeme kořením Kotanyi Steak a potřeme olivovým olejem. Krátce opečeme na pánvi nebo v konvektomatu na 230°C na jehlu na 58°C. Maso je krásně šťavnaté, na řezu krvavé.
Šťávu ze sáčku použijeme na přípravu skvělé šťávy k masu.
Grilovačka
Steak z vepřové krkovice si jednoduše připravíte předem metodou sous vide a pak na grilovačce nebo párty všechny překvapíte, jak rychle se dá připravit skvělý steak i z levnějšího vepřového masa.
Vepřový steak z krkovičky můžete grilovat na mřížce nebo na grilovacím kameni.
Sdílejte domácí recepty s přáteli.
Přidat komentář
Přehled komentářů
-
Steak z vepřové krkovice sous vide
25. 12. 2020 22:13:41 | Dana Bosanska
recept