OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Steak z vepřové krkovice sous vide

- krkovici nakrajeme na 2 cm silné plátky (cca 250g) a dobře osušíme
- posypeme kořením Kotanyi Steak a upravíme lehce tenderizérem
- do sáčku s krkovicí přidáme malou snítku rozmarýnu
- zavakuujeme a necháme 2 hod. odležet v chladničce
- vaříme v konvektomatu na 58°C a 50% vlhkosti 15 hod., nebo ve vodní lázni
- po uvaření sáčky se steaky z krkovice prudce zchladíme ve vodě s ledem a můžeme v chladničce s teplotou do 1°C skladovat do 14 dnů
 

Steak z krkovice Sous Vide

Steak z krkovice Sous Vide

Před podáváním steaky z krkovice osušíme, posypeme kořením Kotanyi Steak a potřeme olivovým olejem. Krátce opečeme na pánvi nebo v konvektomatu na 230°C na jehlu na 58°C. Maso je krásně šťavnaté, na řezu krvavé.

Šťávu ze sáčku použijeme na přípravu skvělé šťávy k masu.

Grilovačka

Steak z vepřové krkovice si jednoduše připravíte předem metodou sous vide a pak na grilovačce nebo párty všechny překvapíte, jak rychle se dá připravit skvělý steak i z levnějšího vepřového masa.

Vepřový steak z krkovičky můžete grilovat na mřížce nebo na grilovacím kameni.

Steak z krkovičky

 

Najít jiný recept na vaření na internetu - zadejte níže co hledáte!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.