OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Ševcovský salát

Recept na Ševcovský salát

1 lžíce hořčice
1 lžíce kečupu
1 lžíce sojové omáčky
2,5 lžíce oleje

  1. Vše 5 minut vaříme. Necháme zchladnout.
  2. Uvaříme 2 vajíčka na tvrdo, které po vychladnutí oloupeme.
  3. Nakrájíme vajíčka na kolečka a ty pak přes kolečko prolisujem na kostičky.
  4. Dále si nastrouháme na struhadle měkký salám.
  5. Oloupeme ciluli a nakrájíme ji také na malé kousky.
  6. Na malé kousky nakrájíme i sterilizovanou okurku.
  7. Kdo mám rád pikantnější jídlo, může si salát více opepřit.

K povařené a vychladlé směsi přidáme:

1 majolku
25 dkg měkkého salámu
2 vajíčka uvařené natvrdo
1 cibuli
1 sterilizovanou okurku
dle potřeby pepř

Vše důkladně zamícháme.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.