OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací


Osvědčená vakuovačka a svářečka fólií

pro každodenní použití a vaření metodou Sous Vide

  • pevný, dvojitý svár
  • možnost vakuování vlhkých potravin
  • vakuování křehkých potravin

Stejně skončíte u Maxxo VM Profi, tak jako já ...

 

Petržel

je rostlina, aromatické vůně. Pěstuje se nejen pro kořen, ale hlavně pro svou vonnou nať, která je bohatá na vitamín C. Tak zvaná univerzální bylinka.

Použití petržele

Přidáváme ji do polévek, studených i teplých omáček, pomazánek, ryb, nádivek, vaječných pokrmů nebo se ji zdobí saláty, zeleninová jídla a brambory. Čerstvě usekanou jí dáváme až do hotového pokrmu. Nejčastěji používaná je petržel kadeřavá. Původně pochází z jižní Evropy. V dobách starých Řeků a Římanů byla pokládaná za léčivou a kořenící bylinu. Žvýkání petrželky čistí dech a odstraňuje zápach z česneku.

 

 

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.