OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Krůtí křídla, stehna sous vide

- krůtí stehna neb křídla dobře osušíme
- trochu osolíme, a posypeme grilovacím nebo jiným oblíbeným kořením (pozor, může obsahovat větší množství soli)
- do sáčku přidáme lžičku práškového kuřecího vývaru nebo kousek slepičího bujónu
- zavakuujeme
- vaříme ve vodní lázni nebo v konvektomatu na 72°C a 50% vlhkosti 10 hod.

Po uvaření sáčky prudce zchladíme ve vodní lázni s ledem a následně můžeme v chladničce s teplotou do 1°C skladovat do 14 dnů

Před podáváním vyndáme maso ze sáčků. osušíme, potřeme olejem, trochu přikořeníme a krátce opečeme na 220°C na jehlu na 80°C s odvětráváním vlhkosti.

Krůtí křídla nebo stehna připravená metodou sous vide jsou dalším skvělým tipem na grilovačku. Vše si pěkně připravíte předem a závěrečná úprava na grilu je za pár minut hotová, přitom maso je křehké a nevysušené.
 
Krůtí stehna Sous Vide
Krůtí stehna Sous Vide

Najít jiný recept na vaření na internetu - zadejte níže co hledáte!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.