OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Kančí žebra pečená v konvektomatu

Kančí žebra rozdělíme na přijatelné části, abychom je nemuseli porcovat v opečeném stavu. Žebra osolíme, okmínujeme, potřeme rozetřeným česnekem a lehce opepříme a trochu sypneme drceným sušeným rozmarýnem. Aby kančí žebra dostaly správnou chuť divočiny, rozdrtíme pár kuliček jalovce a nasypeme na žebra.

Příprava kančích žeber na pečení

Kančí žebra před přípravou necháme takto nakořeněné hodinu v chladu odležet. Žebra dáme na plech, přidáme lžíci sádla, trochu vody a pečeme v konvektomatu.

Konvektomat nastavíme:

1. krok - 50 minut na 140°C a 60% vlhkosti
2. krok - 5 minut 210°C bez vlhkosti

Během přípravy a hlavně před posledním krokem potřeme výpekem.

Tímto postupem se kančí žebra v prvním kroku v konvektomatu předvaří a nasledně ogrilují, tak že nejsou v konečném výsledku vysušená.

Grilovaná kančí žebra  podáváme s chlebem a hořčicí, doplněná sterilovanou okurkou a strouhaným křenem.

Najít jiný recept na vaření na internetu - zadejte níže co hledáte!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.