Grilované banány se šlehačkou a rumem

Grilované banány jsou netradičním překvapením na grilovací párty.

Středně zralé banány i se slupkou položíme na grilovací mřížku a na mírném ohni grilujeme. Banány často opatrně otáčíme, aby se grilovaly rovnoměrně.

Banány jsou hotové, když je slupka černá, začne pukat a vytéká šťáva. Banán přeneseme na servírovací talířek, podélně opatrně rozřízneme asi doprostřed tloušťky banánu a opatrně rozevřeme. Do vzniklé mezery nalijeme oslazený rum a mezeru podélně zastříkneme šlehačkou, kterou můžeme ještě dozdobit topikem.
 

Grilovaný banán se šlehačkou a rumem

 

 

Napište svoji zkušenost při vaření tohoto pokrmu.

Přidat komentář

Přehled komentářů

inPage - webové stránky s AI, doménawebhosting