OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Grilovaná zelenina

Zelenina na grilu je báječný doplněk na grilovací párty. Příprava je jednoduchá - nakrájíme zeleninu na větší kousky, promícháme v misce s kořením, přidáme olivový olej a znovu dobře promícháme, aby se řádně promastily všechny kousky zeleniny. Aby některá zelenina při grilování příliš nezměkla, je nutné ji rozdělit na tvrdou a měkkou a jednotlivé druhy grilovat rozdílnou dobu.

Vhodná měkká zelenina:

- cibule - krájíme na čtvrtky podélně a rozdělíme na jednotlivé lupínky, lilek, cuketa, brokolice, paprika, česnek

Vhodná tvrdá zelenina:

- mrkev, brambory, celer, květák, žampióny - větší krájíme na čtvrtky 

Vodné koření:

- Kotanyi grilovaná zelenina

Grilujeme na mírném ohni nejlépe na děrované pánvi. Začínáme tvrdou zeleninou a postupně přidáváme měkkou.

Najít jiný recept na vaření na internetu - zadejte níže co hledáte!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.