Dresing k rybám a steakům
Grilované ryby, uzené ryby ale i steaky skvěle doladíte dresingem připraveným podle tohoto receptu.
Na dresing budete potřebovat:
- 1 majonézu Hellmanns 225 ml - nebo jinou kvalitní
- 1 stroužek česneku - rozetřít na jemno
- 1 lžíci kečupu
- 1 lžičku cukru
- trochu soli, pepře, chilli
- na jemno nasekaná listová petržel, pažitka, tenké stvoly cibulky, pár mátových lístků ... nebo jen čerstvý kopr a nastrouhaná kyselá okurka.
Vše promícháme, necháme chvilku uležet a doladíme závěrečnou chuť k obrazu svému. Chutě můžete různě kombinovat s tím, co máte rádi. Základem je vždy dobrá majonéza, česnek a cukr. Udělejte si raději větší množství, při grilovačce se rychle ztrácí.
Sdílejte domácí recepty s přáteli.
Přidat komentář
Přehled komentářů
-
uzený kapr
4. 5. 2020 9:56:18 | jetix
UK+dresing