OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací


Osvědčená vakuovačka a svářečka fólií

pro každodenní použití a vaření metodou Sous Vide

  • pevný, dvojitý svár
  • možnost vakuování vlhkých potravin
  • vakuování křehkých potravin

Stejně skončíte u Maxxo VM Profi, tak jako já ...

 

České Bombardino

... horký nápoj na zimní akci můžete okusit nejen v Itálii

1,2 l      vaječný koňak
0,4 l      rum
215 g    smetana 12% (1 kelímek)
4 ks      vanilínový cukr


Promíchat a ohřát - nesmí vřít. Do šálku přidat nahoru šlehačku.
Podáváme ve skleněném šálku, aby vynikla lákavá barevnost.

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.