OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

 

Bačův grog

Kořenící směs na Bačův grog a do svařeného vína

1 l vody - směsi
13 g hřebíček
30 g skořice

2 minuty vařit
5 minut vyluhovat
scedit

Tuto kořenící směs pro Bačův grog a svařené víno můžeme případně uchovávat v láhvi v lednici, ale nejlepší je voňavá čerstvá.

Bačův grog

250 g krystalového cukru bez vody pražíme za stálého míchání na mírném ohni na světle hnědý karamel
krátce odstavíme z ohně a dolijeme:

1,8 l vody
0,2 l kořenící směsi a přidáme
2 ks vanilínový cukr

mícháme až do přivedení do varu a pak přidáme
800 ml rumu

za stálého míchání přidáme
215 g smetany 12% (1 kelímek)

Krátce dohřejeme na teplotu k pití, nebo trochu více pro nalití do termosky - nesmí vřít.
V případě vytvoření drobné sraženiny smetany grog přecedíme.

Najít jiný recept na vaření na internetu - zadejte níže co hledáte!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

 

 

 

Sdílejte domácí recepty s přáteli.

Přidat komentář

Hlavní město České republiky

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.