Nakládané kuřecí maso

4 ks kuřecích stehenních řízků lehce naklepeme na rovnoměrnou tloušťku. Kdo má raději kuřecí prsní řízky, může použít taky, ale maso bude sušší.

Metličkou rozšleháme směs na naložení kuřecího masa:

1 ks vejce
4 lžíce solamylu na maso
1/2 lžíce soli
1 lžíce pepře
1 lžíce sladké papriky
1 lžíce rozdrcené majoránky
1 lžíce kmínu

Řízky přes noc naložíme do připravené směsi a dáme do chladničky.

Smažíme

na rozpáleném oleji s přídavkem sádla při teplotě do 160 °C . Směs nejprve necháme zatáhnout na obou stranách a pak dosmažíme.

 

 

Napište svoji zkušenost při vaření tohoto pokrmu.

Přidat komentář

Přehled komentářů

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.